MEC Design Διαφημιστική :: κατασκευή ιστοσελίδων, διαφημιστικά φυλλάδια, βίντεο

FEW WORDS ABOUT US

Εμπιστευθείτε μας για την αξιοπιστία, την ποιότητα και τη συνέπεια που προσφέρουμε σε κάθε μας υπηρεσία.

Say HELLO


mecdesign on Facebook
MEC Design Διαφημιστική :: Ιστοσελίδες, Έντυπα, Βίντεο :: Διαχείριση - συντήρηση ιστοσελίδων

Κ2 (8)

Τα διαφημιστικά φυλλάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλούς σκοπούς. Μια επιχείρηση μπαίνει στη διαδικασία εκτύπωσης διαφημιστικών φυλλαδίων αν 5000 A6 διπλή όψηπρόκειται να διαφημίσει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, μία προσφορά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μία εκδήλωση, υπηρεσίες delivery ή ακόμα και την ίδια την επιχείρηση και τα προϊόντα της γενικά.

Είναι ένα άμεσο διαφημιστικό μέσο στο οποίο πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική επιλογή ποιότητας χαρτιού και μεγέθους, ώστε να μην υπάρξει απώλεια ούτε σε χρήματα, ούτε σε αποτελεσματικότητα. Ανάλογα με το σκοπό του φυλλαδίου και αυτού που εκπροσωπεί επιλέγεται η ποιότητα που θα σας γλιτώσει χρήματα ή η ποιότητα που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Για τη δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για ένα φυλλάδιο εκπρόσωπο της επιχείρησής σας που ο πελάτης θα κρατήσει για να πληροφορηθεί για τις υπηρεσίες σας και όχι κάποιο φυλλάδιο με στόχο την αναγνωρισιμότητα το οποίο δε θα μείνει για πολύ στα χέρια του υποψήφιου πελάτη. Στην τελευταία περίπτωση έχουμε μόνο 1 δευτερόλεπτο να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη. 

Εμπιστευθείτε σε μας το σχεδιασμό, τη μακέτα του διαφημιστικού φυλλαδίου. Έτσι λαμβάνουμε εμείς την ευθύνη να κρατήσουμε τα μάτια του αναγνώστη τόσο όσο χρειάζεται για να διαβάσει το κύριο διαφημιστικό μήνυμα που έχουμε σκοπό να του δώσουμε.

 Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα>Η παράδοση γίνεται σε 10 έως 15 εργάσιμες.
>Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
>Οι τιμές αφορούν μόνο την εκτύπωση.
>Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται η μακέτα και ο Φ.Π.Α.

Προδιαγραφές αρχείου:
Pdf ή jpg 300dpi, CMYK, 2mm ξάκρισμα

Περισσότερα...
site updateΜια από τις πιο σημαντικές διεργασίες συντήρησης μιας ιστοσελίδας είναι η φροντίδα για την ανανέωσή της με καινούριες πληροφορίες, προϊόντα, τιμοκαταλόγους, υπηρεσίες και νέα της επιχείρησης.

Η ιστοσελίδα αποτελεί μία δυναμική διαφημιστική λύση, μέσω της οποίας ο πελάτης μας μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις της επιχείρησης, να μάθει για τις νέες προσφορές και το σημαντικότερο να δει πως δε μένουμε στάσιμοι.

Μια ανανεωμένη ιστοσελίδα δείχνει πως η επιχείρηση ενδιαφέρεται να ικανοποιήσει τον πελάτη, διευκολύνοντας τον να βρει αυτό που θέλει και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες ή τα προϊόντα της σε νέους τομείς, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες του πελάτη.

Εμπιστευθείτε σε εμάς τη διαχείριση και ανανέωση της ιστοσελίδας σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αν η ιστοσελίδα σας είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, αναλαμβάνουμε τη φωτογράφηση και εισαγωγή των νεοεισαχθέντων προϊόντων στην εταιρεία, την ανανέωση παλιών, καθώς και την ανανέωση των προσφορών της εταιρίας. Αν έχετε μια δυναμική ιστοσελίδα, αναλαμβάνουμε να προσθέτουμε άρθρα και υλικό σχετικό με τις υπηρεσίες σας.

Και για να μην ξεχνάμε το σημαντικότερο λόγο, γιατί πρέπει να ανανεώνουμε την ιστοσελίδα μας, είναι γιατί η google δίνει μεγάλη σημασία στις ανανεωμένες ιστοσελίδες, τις ιστοσελίδες που προσέχουμε και φροντίζουμε. Επιλέγει αυτές τις ιστοσελίδες να εμφανίσει πιο μπροστά στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και κατά συνέπεια το πελατολόγιό σας.

Περισσότερα...
Η εταιρική ταυτότητα εκφράζει με μια εικόνα το προφίλ της επιχείρησή σας. Είναι ένα προφίλ που χαρακτηρίζεται από τα χρώματά σας, τα προϊόντα σας και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Συμπεριλαμβάνει το λογότυπο, τις επαγγελματικές κάρτες, τα επιστολόχαρτα και τους φακέλους σας. 
Το λογότυπο είναι το σήμα το οποίο εκφράζει με έξυπνο και λιτό τρόπο την επιχείρησή σας και στόχος του είναι να εντυπωθεί στη μνήμη του καταναλωτή συνδυασμένο με το προϊόν ή την υπηρεσία που αντιπροσωπεύει. Το πιο πετυχημένο λογότυπο είναι αυτό που έχει φτάσει να αντικαταστήσει ακόμα και το όνομα του ίδιου του προϊόντος που προωθεί, όπως είναι ο Nescafe και πολλά άλλα γνωστά προϊόντα.  Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του λογότυπου είναι να μπορεί να αναγνωριστεί χωρίς καν να διαβαστεί, από την εικόνα και μόνο. Για παράδειγμα, αν δείτε μία λέξη γραμμένη με τη γραμματοσειρά που γράφεται η λέξη coca cola, ακόμα κι αν είναι οποιαδήποτε λέξη, εσείς θα διαβάσετε coca cola. Είναι γιατί το μάτι μας έχει συνηθίσει να μεταφράζει την εικόνα αυτή σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Ένα πετυχημένο λογότυπο δε χρειάζεται να διαβάζεται, αρκεί να αναγνωρίζεται. Το λογότυπο είναι κάτι που δεν αλλάζει και δεν ανανεώνεται εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Οι επαγγελματικές κάρτες στήνονται πάνω στο λογότυπο (αν υπάρχει) και τα χρώματα της επιχείρησής σας και σας συνοδεύουν σε οποιαδήποτε επικοινωνία ή πώληση. Είναι το πρώτο και πιο απαραίτητο έντυπο διαφημιστικό μέσο που αποκτάει κάποιος με το ξεκίνημα της εργασίας του. Μια καλοσχεδιασμένη και ξεκάθαρη κάρτα δίνει την πρώτη εντύπωση για εσάς και την επιχείρησή σας. Εμπιστευθείτε μας να σας προτείνουμε σχέδια για την καλύτερη παρουσίαση του εαυτού σας ή της επιχείρησή σας μέσα από μία επαγγελματική κάρτα. 

Η εικόνα μιας επιχείρησης ολοκληρώνεται με φακέλους και επιστολόχαρτα με το λογότυπό σας.

Εμπιστευθείτε σε μας τη σχεδίαση μιας ολοκληρωμένης εικόνας για την επιχείρησή σας. Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε το λογότυπο ή τις επαγγελματικές σας κάρτες και η πληθώρα σχεδίων καθώς και η ποιότητα σχεδιασμού  που παρέχουμε πολύ σύντομα θα σας επιβεβαιώσει για την επιλογή σας να συνεργαστείτε μαζί μας.
Περισσότερα...

videoΤο βίντεο είναι ο πιο δυναμικός τρόπος διαφήμισης, ειδικά αν συνδυαστεί με ένα δυνατό concept – ιδέα που αποτυπώνει το προϊόν στη μνήμη του καταναλωτή με χιουμοριστικό ή ελκυστικό τρόπο. Στα πλαίσια της διαφήμισης, ένα βίντεο που δημιουργεί επιθυμίες είναι ένα πετυχημένο διαφημιστικό βίντεο.

"In our factory, we make lipstick. In our advertising, we sell hope."
Peter Nivio Zarlenga

Η κατάλληλη επιλογή υλικού, τα πλάνα, η σκηνοθεσία, η κεντρική ιδέα, το μοντάζ είναι κάποια από τα βήματα στη διαδικασία της παραγωγής ενός βίντεο, είτε αυτό είναι διαφημιστικό σποτ, είτε βίντεο προβολής ενός θέματος.

Διαθέτουμε συνεργασίες με πλήρη συνεργεία για κινηματογράφηση και ηχογράφηση παραγωγής βίντεο, αλλά και μοντάζ με τρισδιάστατα εφέ ή χωρίς.

Εμπιστευτείτε μας να υλοποιήσουμε την πιο δυνατή διαφημιστική καμπάνια εικόνας μέσω τηλεοπτικού σποτ ή διαφήμισης στο ίντερνετ.

Δείγματα βίντεο

Περισσότερα...
Τα διαφημιστικά δώρα αποτελούν είδος προώθησης της επιχείρησης. Διατίθενται δωρεάν στο αγοραστικό κοινό και έχουν στόχο της αναγνωρισιμότητα της εταιρείας μέσα από ένα χρηστικό προϊόν, όπως είναι το στυλό, ο αναπτήρας, τα μαγνητάκια, ένα μπλουζάκι ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, με το λογότυπό σας τυπωμένο επάνω.

Σε μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ρούχα (μπλουζάκια, t-shirt, παντελόνια, βερμούδες, μπουφάν, καπέλα) τα οποία διαθέτουμε σε συνεργασία με την εταιρία Cottonblue, αντηλιακά αυτοκινήτου, τσάντες, σακούλες, στυλό, ιμάντες μπρελόκ, ιμάντες λαιμού, σουπλά, αναπτήρες κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τη μεγάλη ποικιλία διαφημιστικών δώρων που διαθέτουμε και να σας προτείνουμε το καταλληλότερο για εσάς.

Για διαφημιστικά μαγνητάκια δείτε εδώ.Περισσότερα...
Στην εποχή μας πλέον, δεν είναι απαραίτητη μόνο η παρουσία μας στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα, αλλά και μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε είναι το facebook, είτε το ανερχόμενο google plus, είτε twitter ή οποιαδήποτε άλλο. Άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα ενσωματώνονται σε ομάδες με παρόμοια χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις που τους ενδιαφέρουν, αλλά και να έρχονται σε επαφή με πληθώρα ανθρώπων ή φίλων με ένα μόνο κλικ.

Κατά μία έννοια το facebook είναι μια μεγάλη διαφημιστική πλατφόρμα, την οποία οι ειδικοί της εταιρίας μας γνωρίζουν πώς να την αξιοποιήσουν για να μπορέσουν να αυξήσουν το δικό σας πελατολόγιο καθώς και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Δεν αρκεί όμως η δημιουργία μίας σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αν κάποιος θέλει να τη χρησιμοποιήσει ως διαφημιστικό μέσο. Χρειάζεται η ανανέωση και η συντήρησή της σε τακτά χρονικά διαστήματα, με αναρτήσεις, φωτογραφίες, σχόλια και νέα ή προσφορές της διαφημιζόμενης επιχείρησης.

Εμπιστευθείτε σε εμάς τη δημιουργία και διαχείριση της σελίδα σας στο facebook ή google plus και αυξήστε σε σύντομο χρονικό διάστημα το πελατολόγιό σας. Είναι μία οικονομική διαφημιστική λύση με αποτελέσματα που έχουν διάρκεια.

Περισσότερα...
Online marketing σημαίνει διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στην εποχή μας μία στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο με την κατάλληλη έρευνα για τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και αποτελέσματος, είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Μια διαφημιστική καμπάνια στο διαδίκτυο απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά και στοχεύει να ξοδέψει τα χρήματά της μόνο στους υποψήφιους πελάτης της. Η διαφήμιση εμφανίζεται μεν στην παγκόσμια αγορά, αλλά μόνο στο κοινό στόχος που απευθύνεται. 

Η διαφημιστική καμπάνια στο διαδίκτυο συμπεριλαμβάνει πληρωμένες διαφημίσεις – banner σε διάφορες ιστοσελίδες, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (social media) και διαφημίσεις google adwords. 

Εμπιστευθείτε μας για σας ετοιμάσουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προώθησης της επιχείρησής σας σύμφωνα με το budget που διαθέτετε και το κοινό στόχος που απευθύνεστε. Αφήστε σε εμάς την αποτελεσματικότητα.
Περισσότερα...
web designPORTFOLIO

Μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης πλέον συμπεριλαμβάνει μία εταιρική ιστοσελίδα, όπου ο καθένας έχει πρόσβαση στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, μέσω διαδικτύου. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται να στήσει τη δική της ιστοσελίδα σύμφωνα με το σκοπό που θέλει να εξυπηρετήσει και το στόχο που θέλει να επιτύχει.

Θα παρομοιάσουμε την ιστοσελίδα με ένα μαγαζί. Δε χρειάζονται όλοι 300τμ2 για τα προϊόντα τους. Για κάποιους 20m2 είναι αρκετά και μάλιστα μπορούν να αποφέρουν πολύ μεγάλα κέρδη, αν το προϊόν τους διαφημιστεί σωστά. Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί το μαγαζί είναι η φιλοξενία της ιστοσελίδας. Η ταμπέλα που θα φτιάξει είναι το όνομα χώρου, ή αλλιώς το domain name της ιστοσελίδας. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι το ίδιο το προϊόν ή οι υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα. Το πώς θα τοποθετηθούν τα προϊόντα μέσα στο μαγαζί, πού θα στηθούν τα ράφια, τι θα μπει στην είσοδο και τι στην αποθήκη, είναι η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του καταστήματος. Αυτός είναι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, σύμφωνα με τους κανονισμούς για την πιο αποτελεσματική προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος στο διαδίκτυο. Αφού σχεδιαστεί το πού θα μπει τι και τι χρώματα θα χρησιμοποιηθούν ξεκινάει η κατασκευή του καταστήματος, η κατασκευή της ιστοσελίδας.

Το τρίτο στάδιο είναι να τοποθετηθούν τα προϊόντα στα ράφια, όπως είχε συμφωνηθεί στο στάδιο σχεδιασμού. Να τοποθετηθεί το καθένα στη θέση του και να παρουσιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του πελάτη.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία δοκιμάζουμε την αποτελεσματικότητα του νέου μας καταστήματος, με τις εντυπώσεις που παίρνουμε από τους πρώτους πελάτες. Κάποιες μικρές τελικές διορθώσεις είναι απαραίτητες να γίνουν, αφού το μάτι του καταναλωτή μας φανέρωσε κάποιες ατέλειες. Έτσι το τελικό στάδιο είναι να γίνει ένα testing όπως λέγεται για το αν η ιστοσελίδα λειτουργεί σωστά σε όλους τους browsers, αν είναι φιλική προς το χρήστη, αν έχει εύκολη πλοήγηση για το συγκεκριμένο κοινό στόχος το οποίο απευθύνεται.

Το κατάστημά μας είναι έτοιμο για να δεχτεί τους πελάτες του. Ποιος όμως το γνωρίζει; Αν το κατάστημα δεν έχει ήδη ένα στημένο πελατολόγιο που θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα, η αύξηση της προσέλευσης στο συγκεκριμένο κατάστημα θα γίνει σταδιακά και αργά. Αν ο ιδιοκτήτης επιθυμεί την άμεση αύξηση των πωλήσεων του μέσα από το νέο του κατάστημα, δηλαδή την ιστοσελίδα, είναι απαραίτητο να το διαφημίσει.

Τιμές κατασκευή ιστοσελίδων θα βρείτε εδώ.

Περισσότερα...